Garnvinda med kavellinda

mitt bästa tips denna vecka kommer här.

jag vet att det ser knäppt ut. Förklaringen är så att lillan tog och lekte med min vanliga rundstav som jag använder när jag lindar garn. Min smarta med en krok på ena änden. Sen tror jag att den blev kvar hos mormor. Jag fick leta reda på likvärdig pinne och fann lillans kavel (inte mer än rätt). Det visade sig vara ännu bättre. En håller i handtaget och med smartphonetummen snurrar en bara på hela karusellen. Supersmidigt.

Kommentarer

Anonym sa…
Ser man på så praktiskt. Och lika vackert som alltid hos dig.
så fiffigt. Går hålet från kaveln igen bra när man drar ut den?
Nja hålet går inte igen direkt men jag vill ju fånga tråden inuti. Det funkar fint i vilka fall som helst. Nystanet blir bra.
Anonym sa…
Min mormor som va född i Gagnef i början på 1900-talet lärde mej nysta på en helt vanlig gaffel. Funkar alldeles utmärkt det med.
Tack för din fina blogg.