PORSLINSSKULPTUR

Jag såg detta och detta på nätet för ett tag sedan och bra idéer måste spridas.
limma ihop porslin. Bra idé.
jag köpte fat och ljusstakar på secondhandbutiken.
de kostade mig en hundring.

var är fikat?


tårtfat och kakfat.

Kommentarer

Smart! Den här vinbärskakan har jag precis gjort och den hade passat bra på fatet, och till årstiden. God som tusan!

http://www.alltommat.se/recept/ullas-r%C3%B6da-vinb%C3%A4rskaka-5491
med kakfat som ekar tomma är det precis vad jag behöver nu, bra recept! tack :)
Snällt delat. Har en urriven beskrivning där man ska använda silikon som är alldeles för komplicerad för att jag ska få tummen ur. Karlssons klister och tvåkomponentslim är ju perfekt. Väldigt snyggt porslin du lyckats fynda dessutom.
Pysselfarmor sa…
Det där blev snyggt!
Kanske gillar du det här också---
http://sjarmerende-gjenbruk.blogspot.com/2010/08/del-en-kopp.html
tack! och tack för tipset!
jag använde något slags stenlim. det fungerade bra tror jag.
Anonym sa…
Men gud vad fina de blev! Riktigt vackra. Och vad du är duktig, verkligen, har snabbt skummat igenom ett par sidor. (Roligt med länken förresten, jag förstod först inte var den lilla besökarökningen kom ifrån. ;) ) / Maja
Tack för inspirationen Maja!
Anonym sa…
Oj, nu blev jag inspirerad. Såg något liknande på Designtorget och började samla fat och äggkoppar till mellandelar, men sen blev det inget mer. Ska ta och plocka fram det igen. Tack!
Maria utan Blogg