BLOMMORNA VÄXT KLART

Kommentarer

så himla fint! Vill ha!
Unknown sa…
åh så vackert! minns jag rätt att du har gått en kurs i påsöm i Dala-Floda? jag funderar på att göra det nämligen
tack ni båda!
Kristina: bra minne! jag skulle gå kurs men den blev inställd, tyvärr. För få intresserade tror jag... Köpte några böcker, testade lite på provlappar istället :) De här vantarna är ju väldigt Dala-Floda inser jag nu. Klarröda och allt. Skulle gärna gå kurs i allafall. Förresten funderar jag nu på att börja på ett på rättviksvantar, om jag vågar. Dina blev så sjukt fina :)
Anonym sa…
Gud, vad fint!!! Du är så himla duktig! :)
Y sa…
Underbara vantar!!
Anonym sa…
Åååååh fantastisk! Vill ha, vill ha, vill ha! :)
Unknown sa…
Såklart du vågar! :) Jag ser fram emot att få se dina rättviksvantar.

Jag funderar på att anmäla mig till nybörjarkursen i påsöm, lördagen 28 mars 9-17 någonstans i Dala-Floda. 650 kr inkl. matr., lunch och kaffe. Hoppas det blir av bara.
Åh så fina. Mysiga också. Hoppas att du kommer att använda dem riktigt mycket.
krakel sa…
Har följt dig mycket trevliga blogg ett tag nu utan att kommentera. Du gör så mycket fina saker och har inspirerat mig att gå en dagskurs i tvåändsstickning!
Nu har jag kommit i disskution om hur lång tid det tar att göra ett par vantar när man blivit lite van. Ett bud var att en van stickerska behöver 480 timmar för ett par fingervantar. Jag tycker det låter helt tokigt mycket. Har du någon ide?
Anonym sa…
vad fint! love it.
Dödergök sa…
Åååååå jag döööör och smäller av! De är så otroligt fina så att jag blir helt lycklig.
Mamma P = GLAD över snälla kommentarer!!!!!

480 timmar låter mycket, även för en sengångare som jag. Skulle snarare tippa på hälften. 200 kanske? Mellan 100 och 200? Jag vet inte. Någon som tagit tid? Det vågar man nog inte :P