TILL NÅGON

som kanske inte är född ännu. 

Rätstickat på stickor nummer fem. Varmt och mjukt.


Tre stycken. Den stora är 40 maskor bred. Börja med vit färg i 6 varv. Sen röd färg i 4 varv. Byt färg 30 gånger och sticka knapphål i den sista vita randen som också får vara 6 varv i stället för 4. De små styckena ska bli ärmar. De är 34 maskor och har 12 ränder med 4 varv i varje. Växla färg. 


Vik och sy ihop delarna.


Gör en halskant.


En polkagriströja.


Färdig på en kväll. Direkt från Kalles chokladfabrik typ.

Kommentarer

Dödergök sa…
Oh en sån söt polkagriströja sen, jag vill också ha en egen.
Anonym sa…
Jag är verkligen usel på att sticka (nå, entusiastisk nybörjare är den mer positiva benämningen) - men sällan har jag läst en så medryckande och tydlig beskrivning på något så rasande fint. Tänk om jag skulle våga mig på...superinlägg, tack för det!
/Frida
Anonym sa…
Oh bra ide. Vad fin vad fin! :)
Agata sa…
Bedårande söt!