RÄNDER

Kommentarer

Anonym sa…
Hej!

Jag har följt din blogg ett tag och jag tycker den är helt underbar och mycket inspirerande.

Jag undrar om du skulle kunna tipsa mig om några bra och billiga garnaffärer i våra storstäder?

Hoppas du kan ta dig tid!

Ps: Vilket fint kit!
Tack, vilka snälla ord!
Tipsar gärna om garnaffärer. men jag vet inte om jag har jättekoll. Och jag vet bara Stockholm.
Skulle tro att jag handlat mest på Ljungqvist Garn på Karlbergsvägen 10 (tror de finns i Farsta eller nåt också). Det är nog min favorit. Dom har bra utbud och där kan man fynda ibland också. Där i närheten har jag två till jag gillar. Dels Stickbutiken vid S:t Eriksplan och sen på Norrtullsgatan 27 finns en till mysig.
På södermalm finns en del också. Till exempel påS:t Paulsgatan. De hade z-tvinnat garn om jag inte minns fel. Men det var dyrt. Z-tvinnat garn kanske man kan hitta på Svensk Hemslöjd som ligger på sveavägen 44. Där kan man köpa en massa fina tyger och garner och annat. Fast dom är nog inte billiga. De billiga ligger nog inte i Stockholm över huvudtaget. ha, ha. Tyvärr :(
I närheten, Luntmakargatan, ligger Nysta.
Kanske inga tips på billiga butiker men det är ljuvligt at det finns så många. Och man kan ju gå runt och inspireras och njuta alldeles gratis! :)

Ska skriva mer när jag kommer på fler.

Hoppas det är till nån hjälp :)
förresten vore det underbart om flera kommenterade här om bra garnbutiker i våra storstäder. Alltid bra med tips.
Anonym sa…
Tack för tipsen! Jag ska verkligen försöka besöka dem vid nästa Stockholmsvistelse som blir om en och en halv månad =)

Jag ska försöka få tag på några Göteborgstips av en släkting som bor där, kan skicka dem här sen! Då blir vi kvitt, om du brukar besöka Göteborg vill säga =)