ATT STICKA EN MÖSSA BLAND PELARGONERKommentarer

Fin mössan blir! Du, fattar du det här: tubstickning, sticka 1 rm, lägg garnet framför arb (mot dig), lyft 1 m som om den skulle stickas avig, lägg garnet bakom arb igen (från dig), upprepa detta på alla varv. Det ska bli en rundstickad snodd. Har du gjort det nån gång? Ska man lägga upp så många maskor som man vill att snodden ska vara lång eller? Jag har försökt fram och tillbaka men lyckas inte riktigt. Tänkte att du kanske vet?
hmm. låter spännande. ska testa. men exakt vad för slags snodd blir det? vad ska du ha den till? I håret typ?
Nej nej, inte till håret. Det ska bli en tunn snodd, som man kan fästa på en mössa tex så att den kan knytas under hakan. Eller i ett par tofflor kanske. En sån snodd som man kan ha längt ner i en jacka eller runt huvan så man kan dra åt. Det blir superfint när det blir rätt men det blir ju inte det. Hoppas du fattar!
Ny info: man ska lägga upp 4 maskor och maska av när bandet är så långt man vill ha det. Förstår du då? Jag förstår inte.
Ska det se ut så där som på bilderna jag la upp? Jag har ju inte sett nån bild innan. Hoppas. Hoppas det var nån hjälp. he, he. tog lite tid innan jag testade.

Man kan ju anväda snodden till en massa grejer. Om man kör in ett gummiband i mitten kanske det blir en snodd att ha i håret till och med. Skosnören. great.