Jordkällaren


Här ligger jordkällaren och "sover" i norrläge. Och i den har fermenterade grönsaker, öl, saft, sylt, potatis och äpplen sovit hela vintern. Hon kräver ingenting av jordens resurser men byggs sällan idag trots ett typexempel på klimatsmart. Gullig är hon också. Låt oss bygga mer av sånt. 


 I övrigt lagar vi mycket pasta. Nässlorna börjar dyka upp så det kanske blir en pasta med nässelpesto, härnäst. Eller en pasta med förvällda nässlor. Också gott.


Kommentarer

Matilda sa…
God kväll, Pernilla!

Jag heter Matilda, och jag såg på Instagram att ni har fått en valp :) Jag blev så berörd, för jag började tänka på när min Lernberger var valp - men som nu är vuxen. Han är det bästa som hänt mig, men samtidigt söker jag lite tröst.. jag vet inte vad jag skulle ta mig till utan honom. Jag undrar om du har haft hund förut eller om det är din första, som för mig?

Jag beundrar verkligen ditt hantverk och ditt vackra hem!

Allra vänligaste hälsningar, Matilda