Randigt

Stickar med de växtfärgade garnerna.

Kommentarer

A sa…
awww, love it !
Majvor sa…
Hej!
Jag är intresserad av en artikel om dig! ( av Pralin )
Det finns en online-länken ?
Fränni sa…
de färger och mönster är bra! :)
Anonym sa…
Vackert! Mycket randigt blev det av härvorna eftersom alla fick lite blandad kompott. Här stickas det också randiga tröjor...

Hälsningar Louise och Ida (från kursen på Wik)
Majvor, jag vet tyvärr inte. Du får nog fråga tidningen.

Louise och Ida, Kul! var kan man se? :)
Unknown sa…
Vi får skicka bilder när de är klara. Louises tröja är grönrandig. Min tröja är fortfarande på planeringsstadiet, men har lite svårt att kombinera de olika färgerna som jag fick med mig från kursen. Funderar på att färga lite garn nu på semestern, men får se om tiden räcker till.
Unknown sa…
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.