ABSOLUTELY BLOOMIN MARVELLOUS


Starting left glove.

Kommentarer

vilken fantastiskt underbart vacker vante!!!
Så fin!
Ullis sa…
så snygg den är! Roligt att ha fått följa dess utveckling steg för steg!
Ullis
emma sa…
sen är det bara att längta till kyliga mor'nar...
Ljuvliga!
Julie sa…
Vackra blommor och en vacker komposition. I'd like to embroider flowers like these!
Anna sa…
Så fina! :) Jag skulle inte våga använda dom..
Ida sa…
Jag älskar verkligen dina broderier och skulle vilja lära mig hur man gör, några tips på hur man gör?
Ja, jag har tips :) Man får göra precis som man vill ;) De olika stygnen; plattsöm, stjälkstygn m.m finns beskrivna på internet. (tex: http://www.brodera.nu/plattsom.htm) Sen finns bra böcker på biblioteket. jag rekommenderar "yllebroderier". Hittade en fin gammal bok på loppis som hette "fria broderier" eller nåt. Och det är just det. Fritt. Du kan börja med att skissa upp det du vill på papper. (http://mammaphandarbetar.blogspot.com/2009/02/ritar.html) Sen översätter du skissen i passande stygn. Askul!
Ida sa…
Ååh, tack för hjälpen, då ska jag sätta igång och plugga stygn nu! :)