JUVELER


Alla föräldrar tycker nog att deras barn är genier. Ens barn gör så storslagna teckningar att man vill rama in dem allihop. Häromdagen fick de rita på krympplast. Sen klippte jag ut figurerna och stoppade i ugnen. Då blir de till någon millimeter tjocka plastbrickor.

Nu kan jag ha teckningarna med till kontoret runt halsen :)


Mamma med bebis i magen (navelsträngen var en mycket viktig del av teckningen och ritades noggrant).


Några som ska bli broscher.


Förtjusande smycken.

Kommentarer

Julie sa…
Wonderful idea! Marvelous! How old is your child? In our primary school here many children are not able to draw that expressive. I like this idea so much.
Pysselfarmor sa…
Suverän idé...jag har varit flera vändor till Panduro för att köpa krympplast men det har varit slut varenda gång jag kommit dit. Tänkte göra andra grejer av den, men nu ska barnbarnen få fixa sådana vackra till mig! Tack för idén.
Det växer sa…
Så underbara. Jag tror jag måste be mina små göra något liknande. Hur länge ska man ha plasten i ugnen? (Det kanske står på förpackningen men jag har aldrig gjort något med krympplast förut.)
Vilken rolig idé, det har jag inte sett förut! :) Det ser ut som att det bubblat sig lite, kanske ska de vara inne en liten stund till? När jag testade krympplast krympte det liksom lite ojämnt men då lät jag dem vara inne lite extra så blev de släta. Jag har också pysslat efter mitt barns teckning idag, så det var kul att se.
I like this idea a lot!! To wear a piece of art of my little ones, wherever I am is a wonderful idea!!
Ja, de blev lite bubbliga vissa. Är det så att de ska ligga inne längre då alltså? Tack för tipset.
Det står inget om hur länge de ska vara inne på den förpackning jag har men det står 175 grader tror jag. Jag tog ut dem efter några sekunder, 20 kanske. Men nu ska jag testa att ha dem inne lite längre.