framgång, nej bara gång.


att tvåändssticka
i fem timmar märks inte
ser ut som samma

Kommentarer

Pysselfarmor sa…
Beundrar dig som givit dig på detta projekt. Tvåändsstickning är så tålamodsprövande och tar sådan tid - håller mig därför bara till vantar och muddar (just nu i varje fall). Men du kommer att få en enorm belöning när det är klart. Det blir så snyggt så snyggt med tvåändsstickat. Jag ser fram emot när du visar upp det hela...
ylva sa…
Jag undrade just var dina fina ärmar tagit vägen .....håller med om att augusti är fin!!
Ing-Marie sa…
Jag tycker tvändsstickat är mediativt. Det går att sticka lite snabbt men inte jättesnabbt som vanlig stickning. Så då är det bara att tat lugnt i ett jämt tempo. Det blir fint det du gör. Men akta att sticka i 5 timmar i sträck. Det kan straffa sig i vänster axel eller handlederna. Jag vet.
Tack!
(som tur är har jag aldrig 5 timmar i sträck ;))