FRIVOLITETAR


Frivolitetar frivoliteter, frivilligt, frikostigt.

Kommentarer

Pixi sa…
Vackert!!=)
Ingela sa…
Jättefint, är det svårt?
Nej, det är inte alls svårt. Men om man läser mitt första inlägg med etiketen "frivoliteter" så menar jag något helt annat. Och här: :http://mammaphandarbetar.blogspot.com/2009/07/ringjavlar.html
så ska det låta! :-)
kråkspark sa…
Frivoliteter är, tror jag den enda teknik som jag inte lyckas lära mig. Kanske är det för pilligt för mig.Väldigt vackert och jag har verkligen försök och min dottter har försökt hjälpa mig . Man ska använd vänster hand mycket och jag kanske är för högerhänt. Jag har hittat på nätet ett annat sätt att göra det på, med en lång nål som jag ska testa någon gång.
Jag trodde också att jag aldrig skulle lyckas lära mig... man måste knyta tusen knutar innan man kommer på grejen. testa igen, jag lovar, du kommer att lära dig.