GRÖN SJAL KLAR
Kommentarer

Lina sa…
Den är så fin! Men vad gör du med alla dina sjalar? Säljer du dem någonstans?
/Lina
Anonym sa…
jättefint! den ser ut som man har ärvat den från en gammal, söt mormor!
Helene sa…
Vilken fantastisk sjal! Vad heter mönstret? Vore hemskt tacksam om du berättar namn o nr. Blev mkt inspirerad att sticka vackra sjalar efter att ha sett 'Maria Larssons eviga ögonblick' och din sjal ger exakt den känslan jag är ute efter. Förresten har vi samma Durotapet som onekligen ger samma tidskänsla som sjalen.
Mvh Helene
hjälp vad det går undan! Ännu ett nytt mönster? Den blev verkligen fin!
he, he. jag säljer inte sjalarna. De får gå till intelligenta och vackra kvinnor i min närhet! De förtjänar såklart mycket mer men det är alltid nåt :)
Det är fortfarande samma mönster, måste ha en manisk ådra i mig! Testar tusen garner och storlekar på stickorna innan jag ger mig :/ (Jag stickar oerhört mycket nu men jag tror det beror på bebis i magen)
Mönstret heter "sjal med bladmönster" och är från HP-gruppen.
Dödergök sa…
Lika fin den med! Grönt är alltid fint.
Anonym sa…
Så otroligt vacker!

Har suttit och njutit av din sajt i över en timme nu, och bara måste lämna en kommentar. Vad duktig du är!

Undrar också om du säljer någonstans...?
Tack, det gör mig glad att höra!

Är tyvärr för odisciplinerad för att sälja.