SJALKommentarer

Lisitalou sa…
ajaj, det blir så snyggt!
en fråga, varför sticka på rundsticka? är sugen på att testa sjalstickning nån dag. mönstret är så fiint!
Call design sa…
Säger bara: SÅ SNYGG!
Jag sa…
Du är verkligen duktig! Wow! :)
Lina sa…
Det blir så fint!
Vet du, jag tror att du kanske skulle kunna hjälpa mig... Om du har tid och lust får du gärna titta in till mig och dela med dig av eventuell nyttig kunskap:)
Ha en bra dag!
/Lina
Lisa! rundsticka för att det inte blir så tungt för stickorna när sjalen blir större. Nu kommer maskorna att sitta på plasten i mitten. Det är ju också bara en sticka att hålla reda på, skönt. Behändigare.
Kom hem snart och sticka med mig.
Jag blir också sugen! Är det svårt? Samma mönster som förra sjalen? Väldigt fint!
Det är inte alls svårt, särskilt inte när man lärt sig mönstret, vilket man gör rätt fort. Det här är ett nytt mönster, det innehåller en virkad kant också, får se hur det går. Kan ta med mönstren när vi ses i sommar.
Det är verkligen superroligt att sticka de här sjalarna, man vill inte sluta. När jag känner efter, ska nog sätta mig och sticka en stund innan jag går och hämtar J på dagis... :)
Ja gör det! Det låter kul. Jag hittade nåt liknande mönster på nätet, tror det var på ica kuriren. Tyckte det verkade svårt att hålla reda på var man är? Men det brukar man ju kunna lära sig som du skriver. Blir kul att se den färdig, den förra är så fantastiskt fin!
Lina sa…
Tack för att du tog dig tid!
Visst lägger jag upp bilder, tids nog. Tänkte att jag ska försöka göra färdigt påbörjade projekt innan jag börjar på nästa. Lite tråkigt men ganska skönt.
Trevlig helg!
/Lina
Anonym sa…
jag stickar en nästan likadan, men det finns inget mönster till kant. Hur ser din kan ut? det ser inte avslutat ut utan kant.
Britta
se mitt nya inlägg, publicerat för dig :)