IMMA 80'S BABE- BABY

Och äntligen är käraste Hemslöjden tillbaka. Hade visst glömt att adressändra.


De här färgerna ska få bli något nu. Kanske en väst till min busiga unge. Färgerna gör mig nostalgisk, vilket är konstigt för jag levde inte ens när de var poppis. Jag tänker på bilder av mina föräldrar i unga dagar tror jag. 

Kläderna min unge får ärva har en helt annan färgskala :P De går mest i turkos, ceris och lila eftersom jag är ett riktigt åttiotalsbarn. "More colorful than I could ever depict, With crayons and whitepaper, I'm talkin' neon lights, I got the high top fade" som min stora idol Adam sjunger...

Och idag firar vi (bloggen och jag) att vi haft 50 000 besök sen vi satte in en räknare (för inte sååå länge sen). Det är helt sjukt!!!

With crayons and whitepaper
I'm talkin' neon lights...

Kommentarer

Therese sa…
åh vilken fin blogg, vad glad jag blev när jag upptäckte den idag. jag måste bara fråg avart du har köpt detta garn? har tänkt att sticka en cardigan i (ganska så exakt) den orangea nyansen.
Och vad jag blev glad över att du upptäckt min blogg! :D

Garnet är köpt på Ljunqqvists garn på odenplan i stockholm.
Therese sa…
då ska jag kika in där och leta efter garn. och din blogg ska jag definitivt fortsätta att kika i.