SACKBOY


Et voilà, mon premier Sackboy!

Who slowly transformed into SACKBOY SANTA!

Il est trop mignon, n'est-ce pas?

Kommentarer

Svenja sa…
oui, il est :)
Anonym sa…
Fantastiskt fin blogg!!

Och här en något gammal kommentar: jag vet hur man gör kavelfrans. Har mönstret till brudvantarna som du broderade på dina vita vantar o med det mönstret följer en bra beskrivning på hur man gör kavelfrans. Så hemslöjden Dala-Floda borde veta hur man gör.
tusen tack för bloggberöm och tusen tack för tips! Ska kolla med hemslöjden i Dala-Floda.
ylva sa…
Nej men vad kul! Jag har precis fått i uppgift av min syster i Göteborg att sticka en Sackboy till kusinen. Jag är inte nöjd med huvudet. Du verkade ha fått mycket bättre form.Fråga ? gjorde du en mun eller har du broderat ?
Jag gjorde en mun som jag broderade igen eftersom jag inte blev nöjd :/
Dom är så otroligt söta! Jag borde öva på att göra en bra mun.