FINGERLÖS
Nu ska det bli fingrar härnäst.

Kommentarer

Anonym sa…
Tack! Med dessa bilder är jag nu säker...Jag måste(!) testa tvåändsstickning. Har lite sjalar och en tröja att fixa först... Har du något tips på någon bok som är bra att ha till hands sådär i början av tvåändskarriären?:) Det där kommer att bli riktigt tjusiga vantar...det tror jag det!
HEJA! Jag lärde mig sticka parallellstickning med hjälp av boken "TVÅÄNDSSTICKAT,Vackert Slitstarkt Varmt". (Författare: Birgitta Dandanell, Ulla Danielsson. Från 1984 tror jag.) Den är helt underbar! Drömmarnas bok. Men tyvärr jättesvår att få tag i så prova bibblan.
Lisitalou sa…
hej du,
dom blir ju siperfina! hur får du till mönstret där?
"o:na"

kramkram
Anonym sa…
Tack för tipset.. det ska genast kikas upp!:)
x-o-x-o-x-o-x
xo-oxo-oxo-ox
osv.
om x=en rät maska

alltså:
en krokmaska, en rät, en krokmaska osv. nästa varv: en krokmaska (men tvärtom ovan den undre. dvs ett "o".), en rät en krokmaska.

ha, ha svårt att skriva med ord. jag lägger upp mönstret i ett inlägg.
nu finns mönstret uppe!