LÅNGSAMT


men nu börjar det likna nåt. 

Kommentarer

Lisitalou sa…
wow!
blir superfint!
ska bli spännande att se hur det slutar...
Unknown sa…
jag har en fråga: vet du om wålstedtarna fortfarande säljer z-tvinnat garn? när jag var där förra sommaren sa de att skulle sluta med det och jag hittar det inte på hemslöjdsaffären här i Stockholm längre. nu har jag köpt annat z-tvinnat garn men det är av mycket sämre kvalité.
Efwa - Medea sa…
Imponerande! Ska snart komma igång med mina muddar eftersom semestern faktiskt är slut nu.
/Kram Efwa
Jag vet faktiskt inte om Wålstedts fortfarande säljer. Men jag vet att sätergläntan köpt upp allt deras garn så där kan man köpa wålstedtskvalité :) Det är svårt att hitta Z-tvinnat garn ju. Bergå kanske? Jag har aldrig köpt där men där finns det iallafall. Var köpte du?

medea: ska bli spännande att se muddar! och bilder på erat hus :)