SYNAD I SÖMMARNASå här långt hann jag sticka på en två och en halv timmes lång tågresa. Rätt fint att zooma in då och då. Grymt att lägga ner och kolla på vad man gör under arbetets gång. Då kanske man upptäcker något. Processen är viktigast. Jag kom till exempel på en jättesmart grej när jag stickade. Det hade inte med stickningen att göra, men ändå. Mönstret, både det här och andra, växer fram i samma takt som stickningen, i samma takt som intercitytåget. Sakta och säkert?

Kanske inte så säkert...

Kommentarer

Fin röd färg! På både mössa och sandlåda. Är den till dig eller J? Nu pratar jag också om både mössa och sandlåda hi hi...
He, he. Jag får nog använda sandlådan om jag ber snällt ;)
och mössan får jag nog se hur den blir. liten mössa går till J. stor till G. Det är ju toppen när man är olika storlekar så kan man bara sticka på och ge till den det passar ;)

Ni verkar ha haft det fint i Frankrike! GREAT