ULLGARN


Så fantastiskt underbart. Eller hur?

Kommentarer

Lisitalou sa…
Hej Pillerill!

Fint med handarbetssida! Jag tänkte lägga till dig som länk från min sida om det är ok, så kan jag snabbare klicka mig hit!

Lite frågor om pippitröjan som du stickat så fina. Det är mitt nästa projekt... Jag har köpt garn, det blev bomull och inte i ull. Storlek S tänkte jag sticka. En lien fråga om muddar vid ärmar och i bärjan av tröjan. Du stickade med resår, fast bara några enstaka rader, eller? Jag ser på mönstret att man kan sticka slätstickning också, och låta det rulla sig lite. Några tips och förslag?

Kram
Lis
Lisitalou sa…
ps. tvåändsstickning blir urtjusigt! bra att du för gammal stickningen vidare in i framtiden.
Pippitröjorna är underbara! Du har köpt bomullsgarn eller? Det har jag stickat våra i. Och med en liten, liten resår i ärmarna som du skrev men det blir säker fint med lite upprullat också.
Jag minns att jag tillslut stickade min tröja i storlek 10år! (Fast jag stickade den längre i armar och själva tröjan.) Den blev ändå riktigt stor som jag ville ha den. Mönster kan vara väl tilltagna ibland...
Petra stickar en pippitröja nu men hon har lite andra färger. Blir jättefint.

Hur har du haft det i fjällen? Längtar efter att få prata med dig igen.
Kram, Pernillan

p.s. Länka gärna! Det är kul.